Actief Familie uitje

Actief Familie uitje

Actief Familie uitje: Bent u op zoek naar een origineel, actief en gezond familie uitje in Friesland? Kies dan voor StepFun, waar u met uw familie kunt genieten van een unieke steptocht door Grou en de prachtige omliggende gebieden. Steppen, ook wel kickbiken genoemd, is een geweldige activiteit voor het hele gezin. Het is goed voor de gezondheid, verbetert de conditie en verbrandt calorieën, terwijl het minder blessuregevoelig is dan bijvoorbeeld hardlopen.

.

Actief Familie uitje, de mogelijkheden bij Step

Fun StepFun biedt diverse opties voor zowel individuen als groepen. U kunt kiezen uit het huren van een step voor een dag, week of maand. Dit maakt het mogelijk om een familiedag te plannen die perfect aansluit bij uw wensen en behoeften.

.

De steps van Step

Fun De steps die bij StepFun worden verhuurd zijn licht en gebruiksvriendelijk, waardoor u zonder enige moeite op pad kunt gaan. Binnen een uur kunt u gemakkelijk een afstand van 12 kilometer afleggen, waardoor u volop kunt genieten van de schitterende omgeving van Grou en het omliggende Friese landschap.

Tijdens uw familie uitje bepaalt u zelf het tempo, zodat u onderweg kunt stoppen voor een drankje, een picknick of het bezoeken van lokale bezienswaardigheden. StepFun biedt u de vrijheid en flexibiliteit om samen met uw familie een onvergetelijke dag te beleven.

.

Actief Familie uitje, ontdek Friesland op een unieke manier

Een familiedag met StepFun stelt u in staat om Friesland op een bijzondere manier te ontdekken. Verken de pittoreske dorpen en steden, geniet van het prachtige landschap en ontdek de rijke cultuur en historie van de regio. Enkele hoogtepunten die u tijdens uw steptocht kunt tegenkomen zijn onder andere:

 1. Nationaal Park De Alde Feanen: Een schitterend natuurgebied met een gevarieerd landschap van meren, veenplassen, rietlanden en moerasbossen. Perfect voor natuurliefhebbers en vogelspotters.
 2. Leeuwarden: Bezoek de gezellige en historische hoofdstad van Friesland, met zijn vele winkels, musea, restaurants en bezienswaardigheden, zoals de Oldehove en het Fries Museum.
 3. Waterwegen en meren: Friesland staat bekend om zijn waterrijke landschap. Tijdens uw steptocht kunt u genieten van de weidse vergezichten, karakteristieke bruggen en sfeervolle havens.

.

Voordelen van een familie uitje met StepFun

 1. Gezond en actief: Steppen is een laagdrempelige, gezonde en sportieve activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en fitnessniveaus.
 2. Samen genieten: Een familie uitje met StepFun zorgt voor quality time en het versterken van familiebanden in een ontspannen en actieve setting.
 3. Flexibiliteit: Met de keuze uit dag-, week- en maandverhuur kunt u het familie-uitje geheel naar uw eigen wensen en behoeften inplannen.
 4. Ontdek Friesland op een unieke manier: Beleef de prachtige natuur, schilderachtige dorpjes en historische bezienswaardigheden van Friesland op een geheel nieuwe en verrassende manier.

Een actief familie uitje bij StepFun biedt een unieke, gezonde en sportieve ervaring voor het hele gezin. Of u nu een step wilt huren voor een dag, week of maand, u bent verzekerd van een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur. Geniet van de prachtige omgeving van Grou en ontdek Friesland op een geheel nieuwe en unieke manier. Maak samen mooie herinneringen en beleef een fantastische dag met uw dierbaren terwijl u de streek verkent op een step. StepFun is de perfecte keuze voor een actief en gezellig familie uitje in het prachtige Friesland.

Personeelsuitje Friesland Actief Familie uitje Personeelsuitje Friesland

Over StepFun

Wij zijn Wienie Veld en Nynke Terra, enthousiaste en ervaren steppers. Onze passie voor steppen is door de jaren heen alleen maar gegroeid en we delen deze passie graag met jou! We vertellen je graag meer over de activiteiten van StepFun en onze lichte en comfortabele Kostka Steps (de Rolls Royce onder de steps)!

 

Familie uitje? Dat doe je bij StepFun!

Bij StepFun kunt u kiezen uit verschillende opties om het steppen te ervaren. Of u nu op zoek bent naar een eenmalig uitje, een sportieve activiteit voor een bedrijfsuitje, of een gezellige dag met vrienden of familie, bij StepFun is er voor ieder wat wils

Reserveren gaat heel eenvoudig. Stuur een bericht via WhatsApp 06 – 183 40 962 met je naam en de volgende info.

 • Het aantal steps dat je wilt huren
 • De datum die je in gedachten hebt
 • Gaat het om daghuur of weekhuur (langer in overleg)?

De WhatsApp wordt dagelijks na 18:00 uur gelezen. We stemmen een aantal zaken met je af en als we er helemaal uit zijn, ontvang je een betalingsverzoek. Dit is ook meteen jouw bevestiging.

Op de afgesproken datum staan de gereserveerde steps voor je klaar. We geven je een korte uitleg, waarna je stepplezier kan beginnen!.

.

Wat kost het om een step te huren?

 • 1 dag € 12,50 (zonder begeleiding)
 • 1 week € 40,- (zonder begeleiding)
 • Langer in overleg

.

StepFun voor een actief Familie uitje in Friesland