Over Ons

Stepverhuur Friesland

Onze passie voor steppen

Wij zijn Wienie Veld en Nynke Terra en in mei 2021 gestart met het verhuren van steps. Misschien heb je onze felgele steps al eens voorbij zien komen in Grou of omgeving. Het idee om deze zelf te verhuren, is ontstaan tijdens de coronaperiode. Omdat er minder gesport kon worden, gingen we op zoek naar een alternatieve buitensport. Zo kwamen we uit bij de ouderwetse step, tegenwoordig gehuld in een modern en sportief jasje. Na een keer proberen waren we zo enthousiast dat een nieuwe passie was geboren. En dit plezier gunnen we jou ook! 

Steppen combineert plezier met het ongemerkt werken aan een goede conditie waarbij er snel calorieën worden verbrand. Ook niet onbelangrijk: er komen weinig blessures voor bij steppen en het lekker sporten in de buitenlucht draagt bij aan het mentale welzijn. Steps worden steeds populairder, je bent op de step een echte trendsetter, wat wil je nog meer! 
 
We hebben inmiddels 10 steps in de verhuur. Je kunt een step voor een dag, week of langere tijd huren. Ook leuk voor een bedrijfsuitje of verjaardagsfeestje.
 
Wil je het een keer proberen? Stap dan op tijdens een STEP-ON avond. Speciaal voor beginners organiseren we regelmatig een leuk uitje. Check facebook of instagram voor de definitieve data, sfeerimpressies van deze avonden en het laatste nieuws!