Onze passie voor steppen

Wij zijn Wienie Veld en Nynke Terra. In mei 2021 zijn we gestart met het verhuren van steps. Misschien heb je onze felgele kickbikes al eens voorbij zien komen in Grou of omgeving. Het idee om steps te gaan verhuren, is ontstaan tijdens de coronaperiode.

Omdat er minder gesport kon worden, gingen we op zoek naar een alternatieve buitensport. Zo kwamen we uit bij de ouderwetse step, tegenwoordig gehuld in een modern en sportief jasje: de kickbike. Na een keer proberen waren we zo enthousiast dat een nieuwe passie was geboren. En dit plezier gunnen we jou ook graag!

Steppen combineert plezier met het ongemerkt werken aan een goede conditie waarbij er snel calorieën worden verbrand. Ook niet onbelangrijk: er komen weinig blessures voor bij steppen en het lekker sporten in de buitenlucht draagt bij aan het mentale welzijn.

Wil je het een keer proberen? Stap dan op tijdens een STEP-ON avond. Speciaal voor beginners organiseren we regelmatig een leuk uitje.

Superleuke activiteit! Ook in samenwerking met Theetuin en minicamping De Dille in Easterwierrum. Je kunt zelf een route samenstellen, maar Stepfun kan dat ook voor je doen, of ze begeleiden je tijdens een verrassende route, met leuke stops. Steps worden gehaald en gebracht. Aanrader!

Tjitske

Step huren voor een groepsexcursie in Friesland

We hebben meerdere steps in de verhuur. Je kunt een step voor een dag, week of langere tijd huren. Een step huren is heel geschikt voor een sportief bedrijfsuitje, een verjaardagsfeestje of familie-uitje. Ook leuk om met een groep vrienden lekker te steppen in Grou en omgeving.

Steppen met StepFun in makkem bij Makkum Beach

Een step huren bij StepFun

Je hebt bij StepFun verschillende mogelijkheden. Je kunt een step huren voor een dag voor een origineel uitje in Friesland. Als je stept in Grou en omgeving zie je Friesland van een heel andere kant.

Je bepaalt zelf het tempo en kunt stoppen voor een drankje of picknick waar je maar wilt. Wil je vaker steppen of langer aan je conditie werken? Dan is de weekhuur of maandhuur van onze steps geschikt voor jou. 

Step huren voor een dag

De hele dag gezellig op pad met de step: alleen, met je team tijdens een bedrijfsuitje of je familie tijdens een sportief uitje. Jullie halen de steps op het gekozen tijdstip af op de Miniawier in Grou. Aan het einde van de dag lever je de steps hier ook weer in. De rest van de dag is aan jou!

Step huren voor een week

Wil jij het steppen langer uitproberen of wil je tijdens je vakantie in Friesland meerdere dagen op stap? Huur dan een kickbike voor een week, voor zeven dagen lang stepplezier!

Op de afgesproken dag haal je de step op. De hele week is de step in je eigen bezit. Is de week voorbij, dan breng je de step terug naar de Miniawier in Grou. Langere huurperioden zijn bespreekbaar.