Stepclinic Friesland

Stepclinic Friesland

Stepclinic Friesland: Bent u op zoek naar een origineel en gezond groepsuitje in Friesland? Overweeg dan eens te gaan steppen met StepFun! StepFun biedt diverse mogelijkheden voor zowel individuen als groepen. Of u nu een step wilt huren voor een dag of een week, bij StepFun kan het allemaal. Beleef Friesland op een geheel nieuwe manier terwijl u stept in Grou en omgeving en geniet van de prachtige natuur en historische bezienswaardigheden.
.

Waarom steppen?

Steppen, ook wel bekend als kickbiken, is een uitstekende activiteit voor zowel lichaam als geest. Het is goed voor uw gezondheid, bevordert uw conditie en helpt bij het verbranden van calorieën. Bovendien is steppen minder blessuregevoelig dan bijvoorbeeld hardlopen, waardoor het een toegankelijke en laagdrempelige sport is voor mensen van alle leeftijden.

De steps van StepFun De steps die bij StepFun worden verhuurd, zijn lichtgewicht en eenvoudig in gebruik, zodat u moeiteloos op pad kunt gaan. Binnen een uur kunt u gemakkelijk een afstand van 12 kilometer afleggen, wat u de kans biedt om volop te genieten van de prachtige omgeving van Grou.

Ervaar Friesland op een unieke manier Steppen in Friesland biedt u de gelegenheid om het landschap en de cultuur van de provincie op een geheel nieuwe manier te ontdekken. U bepaalt zelf het tempo, zodat u kunt stoppen voor een drankje, een picknick of een bezoek aan een bezienswaardigheid wanneer u maar wilt.

Ontdek het pittoreske Grou en de omliggende gebieden, zoals het Nationaal Park De Alde Feanen, de gezellige stad Leeuwarden, of de indrukwekkende meren en waterwegen die Friesland rijk is. Steppen is niet alleen een gezonde activ iteit, maar ook een unieke manier om de verborgen parels van Friesland te ontdekken.
.

Voordelen van steppen met StepFun

 1. Gezond en sportief uitje: Steppen is een laagdrempelige, gezonde en sportieve activiteit die geschikt is voor alle leeftijden en fitnessniveaus.
 2. Flexibiliteit: Met de keuze uit dag-, week- en maandverhuur kunt u het steppen geheel naar uw eigen wensen en behoeften inplannen.
 3. Groepsuitjes: StepFun biedt begeleide groepsuitjes aan, perfect voor bedrijfsuitjes, familiedagen of vriendengroepen die samen een onvergetelijke dag willen beleven.
 4. Verken Friesland op een unieke manier: Ontdek de prachtige natuur, schilderachtige dorpjes en historische bezienswaardigheden van Friesland terwijl u op een step door de omgeving rijdt.

StepFun in Friesland biedt een unieke, gezonde en sportieve ervaring voor zowel individuen als groepen. Of u nu een step wilt huren voor een dag, week of maand, of een begeleid groepsuitje wilt organiseren, bij StepFun bent u aan het juiste adres. Geniet van de prachtige omgeving van Grou en verken Friesland op de step.

 

Personeelsuitje Friesland Stepclinic Friesland Personeelsuitje Friesland

Over StepFun

Wij zijn Wienie Veld en Nynke Terra, enthousiaste en ervaren steppers. Onze passie voor steppen is door de jaren heen alleen maar gegroeid en we delen deze passie graag met jou! We vertellen je graag meer over de activiteiten van StepFun en onze lichte en comfortabele Kostka Steps (de Rolls Royce onder de steps)!

 

Stepclinic Friesland? Dat doe je bij StepFun!

Bij StepFun kunt u kiezen uit verschillende opties om het steppen te ervaren. Of u nu op zoek bent naar een eenmalig uitje, een sportieve activiteit voor een bedrijfsuitje, of een gezellige dag met vrienden of familie, bij StepFun is er voor ieder wat wils

Reserveren gaat heel eenvoudig. Stuur een bericht via WhatsApp 06 – 183 40 962 met je naam en de volgende info.

 • Het aantal steps dat je wilt huren
 • De datum die je in gedachten hebt
 • Gaat het om daghuur of weekhuur (langer in overleg)?

De WhatsApp wordt dagelijks na 18:00 uur gelezen. We stemmen een aantal zaken met je af en als we er helemaal uit zijn, ontvang je een betalingsverzoek. Dit is ook meteen jouw bevestiging.

Op de afgesproken datum staan de gereserveerde steps voor je klaar. We geven je een korte uitleg, waarna je stepplezier kan beginnen!.

Wat kost het om een step te huren?

 • 1 dag € 12,50 (zonder begeleiding)
 • 1 week € 40,- (zonder begeleiding)
 • dag / middag met begeleiding   (tarief in overleg)
 • Langer in overleg

.

StepFun voor een Stepclinic Friesland