Een step huren in Friesland?
Dat doe je bij StepFun!

Hoe huur je een step?

Leuk dat je een step wilt huren! Reserveren gaat heel eenvoudig.

Via de buttons hiernaast kan je direct een datum en het aantal steps reserveren via het boekingssysteem.

Op de afgesproken datum staan de gereserveerde steps voor je klaar. We geven je een korte uitleg, waarna je stepplezier kan beginnen!

Wil je meer weten over steppen of wil je persoonlijk advies over een personeelsuitje, feestje of een op maat gemaakt programma met lunch en andere activiteiten? Of wil je langer een step huren? Neem contact met ons op! Wij zien ernaar uit om van je stepavontuur een onvergetelijke dag te maken!

 

Step-On

Altijd al eens het steppen willen proberen op Kostka toerstep?

Tijdens een leuke route, van ongeveer 8 á 10 km, leren we je de basistechniek van het steppen. Deelname is € 10,– per persoon. Wil je deelnemen met een eigen groep, vraag dan naar de mogelijkheden via ons contactformulier.

Wat kost het om
een step te huren?

1 dag € 12,50
1 week € 40,-

Wil je langer huren? Stuur een whatsapp met je wensen naar 06 18 340 962, of neem contact op via onderstaande knop:

Onze familiedag op stap met StepFun, een deel op de step en een deel op de fiets zodat ook de allerkleinsten mee konden. Een lekkere sportieve work-out waar je de natuur van een hele andere kant beleefd. Het steppen ging erg licht en was voor iedereen makkelijk te doen.

Anoniem

De step-on avonden zijn een echte aanrader, je leert de eerste technieken van het steppen waarna je met de groep al snel 13 kilometer op te teller hebt staan, ik was onder de indruk hoe gemakkelijk en licht deze sportieve steps zijn. Ik kom zeker terug!

Marieke