Stepverhuur Leeuwarden

Stepverhuur Leeuwarden: Steppen of kickbiken is supergoed voor je gezondheid. Je krijgt er een goede conditie van en verbrandt veel calorieën. Bovendien is het veel minder blessuregevoelig dan bijvoorbeeld hardlopen. Steppen kun je doen in je eentje, in een groep, tijdens een bedrijfsuitje of een sportief uitje met vrienden of familie. Bij StepFun kun je alle kanten op, want we verhuren onze steps per dag, per week of per maand.

De steps van StepFun zijn heel licht en makkelijk in gebruik; je rijdt zo weg! En binnen een uur step je makkelijk een tochtje van 12 kilometer, dus je kunt volop genieten van de mooie omgeving van Grou.

 

Een step huren bij StepFun (Stepverhuur Leeuwarden)

Je hebt bij StepFun verschillende mogelijkheden. Je kunt een step huren voor een dag voor een origineel uitje in Friesland. Als je stept in Grou en omgeving zie je Friesland van een heel andere kant. Je bepaalt zelf het tempo en kunt stoppen voor een drankje of picknick waar je maar wilt.  Wil je vaker steppen of langer aan je conditie werken? Dan is de weekhuur of maandhuur van onze steps geschikt voor jou.

 

Step huren voor 1 dag (Stepverhuur Leeuwarden)

De hele dag gezellig op pad met de step: alleen, met je team tijdens een bedrijfsuitje of je familie tijdens een sportief uitje. Jullie halen de steps op het gekozen tijdstip af op de Miniawier in Grou. Aan het einde van de dag lever je de steps hier ook weer in. De rest van de dag is aan jou! Geniet van mooie steproutes in onze prachtige omgeving, zoals de Pontjes Route ‘De 8 van Grou’. Wil je adviezen over de invulling van je dag? We helpen je natuurlijk graag. Wil jij bijvoorbeeld het steppen combineren met een andere activiteit? Laat het ons weten!

 

Step huren voor 1 week (Stepverhuur Leeuwarden)

Wil jij het steppen langer uitproberen of wil je tijdens je vakantie in Friesland meerdere dagen op stap? Huur dan een kickbike voor een week voor zeven dagen lang stepplezier! Op de afgesproken dag haal je de step op. De hele week is de step in je eigen bezit. Is de week voorbij, dan breng je de step terug naar de Miniawier in Grou.

 

Step huren voor 1 maand (Stepverhuur Leeuwarden)

Kun je geen genoeg krijgen van steppen in Friesland? Of wil je intensief aan je conditie werken? Kies dan voor een maand lang steppen
In overleg bepalen we wanneer je de step ophaalt en weer terugbrengt. De step mag je thuishouden tot de afgesproken datum!
Zo kan je steppen wanneer het jou uitkomt.

Stepverhuur Leeuwarden  Stepverhuur Leeuwarden  Stepverhuur Leeuwarden

Over StepFun

Wij zijn Wienie Veld en Nynke Terra, enthousiaste en ervaren steppers. Onze passie voor steppen is door de jaren heen alleen maar gegroeid en we delen deze passie graag met jou! We vertellen je graag meer over de activiteiten van StepFun en onze lichte en comfortabele Kostka Steps (de Rolls Royce onder de steps)!

 

Een step huren in Friesland? Dat doe je bij StepFun!

Stepverhuur Leeuwarden: Hoe huur je een step?

Leuk dat je een step wilt huren! Reserveren gaat heel eenvoudig. Stuur een bericht via WhatsApp 06 – 183 40 962  met je naam en de volgende info.

 • Het aantal steps dat je wilt huren
 • De datum die je in gedachten hebt
 • Gaat het om daghuur of weekhuur (langer in overleg)?

De WhatsApp wordt dagelijks na 18:00 uur gelezen. We stemmen een aantal zaken met je af en als we er helemaal uit zijn, ontvang je een betalingsverzoek. Dit is ook meteen jouw bevestiging.

Op de afgesproken datum staan de gereserveerde steps voor je klaar. We geven je een korte uitleg, waarna je stepplezier kan beginnen!

Wat kost het om een step te huren?

 • 1 dag  € 12,50
 • 1 week € 40,-
 • Langer in overleg

Steppen is een originele variant van fietsen of mountainbiken. Tijdens een uitje in Grou en omgeving kun je rustig langs de mooie routes steppen. Kies bijvoorbeeld een route uit de Pontjes Route (vanaf 27 km).

Wil je iets sportiever aan de slag? Dan ga je een ‘stepje’ harder. Steppen is sowieso hartstikke gezond voor je!

Tien redenen om te steppen:

 1. Het is heerlijk om buiten sportief bezig te zijn
 2. Hoog calorieverbruik
 3. Steppen is een “total body sport” omdat je veel spiergroepen gebruikt
 4. Steppen is gezellig; je kunt lekker kletsen tijdens het steppen
 5. Steppen is voor jong en oud
 6. Met steppen krijg je sterke been-, bil, rug- en buikspieren
 7. Je kunt veel grotere afstanden afleggen dan bij wandelen. Dus echt genieten van de wijde omgeving
 8. Steppen is minder belastend voor enkels, knieën en heupen dan hardlopen en daardoor veel minder blessuregevoelig
 9. Steppen is makkelijk te leren. Het heeft een zéér eenvoudige techniek
 10. Met steppen krijg je een uitstekend uithoudingsvermogen en longconditie

Wil je het een keer proberen? Huur direct een step bij Stepfun!

.

Onze passie voor steppen

Wij zijn Wienie Veld en Nynke Terra. In mei 2021 zijn we gestart met het verhuren van steps. Misschien heb je onze felgele kickbikes al eens voorbij zien komen in Grou of omgeving. Het idee om steps te gaan verhuren, is ontstaan tijdens de coronaperiode. Omdat er minder gesport kon worden, gingen we op zoek naar een alternatieve buitensport. Zo kwamen we uit bij de ouderwetse step, tegenwoordig gehuld in een modern en sportief jasje: de kickbike. Na een keer proberen waren we zo enthousiast dat een nieuwe passie was geboren. En dit plezier gunnen we jou ook graag!

Steppen combineert plezier met het ongemerkt werken aan een goede conditie waarbij er snel calorieën worden verbrand. Ook niet onbelangrijk: er komen weinig blessures voor bij steppen en het lekker sporten in de buitenlucht draagt bij aan het mentale welzijn.

 

Wil je het een keer proberen? Stap dan op tijdens een STEP-ON avond. Speciaal voor beginners organiseren we regelmatig een leuk uitje. Check voor de definitieve data, sfeerimpressies van de STEP-ON avonden en ons laatste nieuws!

 

Step huren voor een groepsexcursie in Friesland / Leeuwarden

Stepverhuur Leeuwarden: We hebben inmiddels 10 steps in de verhuur. Je kunt een step voor een dag, week of langere tijd huren. Een step huren is heel geschikt voor een sportief bedrijfsuitje, een verjaardagsfeestje of familie-uitje. Ook leuk om met een groep vrienden lekker te steppen in Grou en omgeving.